LajkovacVesti

Živorad Bojičić novi načelnik opštinske uprave Lajkovac

Novi načelnik Opštinske uprave opštine Lajkovac je Živorad Bojičić, diplomirani pravnik iz Lajkovca. Bojičić je obavljao ovu dužnost od 2008. do 2012. godine, zatim je bio predsednik opštine, pa predsednik skupštine. Živorad Bojičić je bio jedini kandidat koji je aplicirao za mesto načelnika. Nakon imenovanja Bojičić je podneo ostavku na mesto odbornika i mesto predsednika Skupštine opštine Lajkovac.

Živorad-Bojčić

Živorad Bojičić, diplomirani pravnik je već više od deset godina na čelu opštine Lajkovac. Počev od 2008. godine kada je obavljao funkciju načelnika opštinske uprave, zatim predsednika opštine od 2012. godine pa predsednika Skupštine opštine Lajkovac. Bojičić je odmah po imenovanju dao ostavku na mesto odbornika i predsednika skupštine, a angažovanje na funkciju načelnika opštine shvata kao novi radni zadatak u cilju ostvarenja kapitalnih projekata i razvojnih planova Lajkovca.

Svoj posao će, kako kaže raditi u interesu građana Lajkovca strogo poštujući zakonske procedure.

Prvoga dana na novoj funkciji Živorad Bojičić je već pokrenuo procedure u cilju realizacije brojnih kapitalnih projekata, koji su proteklih mesec dana čekali na izbor novog načelnika.

Pred novim načelnikom uprave opštine Lajkovac je i digitalizacija opštinske uprave prema preporukama nadležnih ministarstava. Kako je rekao Bojičić dosta posla je preostalo da se uradi i oni će biti završeni do kraja godine. Bojičić je rekao da je i veliki problem u tome da zaposleni prihvate modernizaciju, a zadatak načelnika jeste da se taj problem reši kao i sukobe nadležnosti između pojedinih resora.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Živorad Bojičić novi načelnik opštinske uprave Lajkovac

  • Svu srecu vam zelim samo napred ,ali malo povedite racuna sta vam se radi po Lajkovcu maltretiranje i nasilnicko ponasanje nad porodicama.Kao na primer vas Policajac Pivic Sasa kako se ponasa po Lajkovcu i u krugu porodice dali ga nije sramota sto bih trebao on da regulise i smiruje stanje on je taj prvi koji pravi probleme u krugu porodice da mu supruga i deca ispastaju .Imali toj Policiji da moze neko stati na kraj po tom bahatom ponasanjuil su oni Bog i batina.
    Unapred vam hvala na razumevanju

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA