Bojanu Steviću uručeno Javno priznanje „31. januar“ na proslavi Dana oslobođenja Vranja

Javno priznanje „31. januar“ na proslavi Dana oslobođenja Vranja od Turaka uručeno je Bojanu Steviću državnom sekretaru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Komisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja predložila je, a Skupština grada usvojila odluku da se jedno od javnih priznanja povodom 31. januara, Dana oslobođenja Vranja od Turaka, dodeli Bojanu Steviću, državnom sekretaru u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Miroslav Nešić je u ime komisije na poslednjoj sednici gradskog parlamenta, na kojoj je ova odluka verifikovana, kazao da se Steviću priznanje dodeljuje „za doprinos razvoju grada, odnosno unapređenju i razvoju lokalne samouprave“.

Stević je svojim uticajem mnogo pomogao gradu Vranju u mnogobrojnim projektima koji su za cilj imali reformu javne uprave i uspostavljanje evropskih standarda u skladu sa načelima evropskog administrativnog prostora i ostvarivanja strateških ciljeva. Od mnogobrojnih projekata preko kojih je gradu Vranju pomogao je „Reforma poreza na imovinu“, s ciljem rapidnog povećanja budžetskih prihoda, ažuriranja lokalne poreske baze i formiranja relevantnog lokalnog poreskog sistema – obrazložio je Nešić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA