FK Kolubara podelio 135 paketića

Osmu godinu za redom rukovodstvo Fudbalskog kluba Kolubara organizuje podelu paketa za najmlađe fudbalere. U pitanju su deca rođena od 2007. do 2010. godine, a ukupno je podeljeno 135 paketića. Predsednik kluba Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo ovom tradicijom i činjenicom da je sve veći broj mladih koji se bave sportom. Direktor omladinske škole fudbala Veroljub Dukanac kaže da se mališani raduju poklonima i dodaje da će ova podela bisti nastavljena i u budućnosti.

Praksa podele novogodišnjih paketića počela je pre osam godina i od nje se neće odustati, kaže predsednik Fudbalskog kluba Bojan Stević i izražava zadovoljstvo što omladinska škola fudbala svake godine ima sve veći broj članova. Od izuzetne je važnosti najmlađe usmeriti ka sportu jer na taj način deca stiču prave vrednosti i uče se zdravim stilovima života.

Kada je prvi tim u pitanju, Stević kaže da je zadovoljan kako je Kolubara odigrala jesenji deo prvenstva. On navodi da je cilj da se na kraju sezone zeleno – crni nađu među osam najboljih ekipa, kako bi i dogodine igrali u Prvoj ligi.

Direktor omladinske škole Fudbalskog kluba Kolubara Veroljub Dukanac ističe da se deca uvek obraduju podeli paketića. On je svim mališanima poželeo uspešne novogodišnje i božićne praznike. Dukanac ističe da su danas uslovi za treniranje znatno bolji a i Sportsko rekreativni centar “Kolubara” je omogućio bolje uslove za trening ustupajući svoje prostorije i termine.

Veroljub Dukanac, direktor omladinske škole Fudbalskog kluba Kolubara
Veroljub Dukanac, direktor omladinske škole Fudbalskog kluba Kolubara

Trener prvog tima FK Kolubara Zoran Milinković praznike je čestitao malim fudbalerima poželevši im sportski, i uspeh u školi.

Uprava kluba i predsednik Stević poželeli su mališanima dobro zdravlje, da budu marljivi učenici i bave se sportom, kako bi se pravilno razvijali, stekli nova poznanstva i imali radne navike. Ovom prilikom podeljeno je 135 paketića.