1

Asfaltiranje ulice Dositeja Obradovića

JP “Beograd put“ počelo je radove na asfaltiranju ulice Dositeja Obradovića u centralnom delu Lazarevca.  Ova deonica u dužini od 460 metara bila je poslednja asfaltirana ulica u ovoj građevinskoj sezoni. Obilazeći radove predsednik GO Lazarevac Bojan Stević se zahvalio nedavno preminulom direktoru JP “Putevi Beograda“ Slaviši Živkoviću koji je potpisao nalog za asfaltiranje ove ulice.  Naš sugrađanin koji je izgubio životnu bitku sa korona virusom tokom proteklih godina je  dao izuzetan doprinos realizaciji brojnih infrastrukturnih projekata.

asfaltiranje 1Građevinska sezona 2020. godine se bliži kraju, asfaltirana je i jedna od poslednjih ulica u ovoj godini. Reč je o ulici Dositeja Obradovića u centralnom gradskom jezgru. Izvođač radova je JP “Beograd put“, a investitor JP “Putevi Beograda“. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

asfaltiranje 2Stević je podsetio na projekte čija realizacija je u toku i napomenuo će uprkos skromnom budžetu u narednoj godini rukovodstvo opštine nastojati da obezbedi sredstva kako bi se rešili brojni problemi i unapredio život građana.

asfaltiranje 3Ulica Dositeja Obradovića je dužine 460 i širine 7 metara, a do kraja ove radne nedelje biće u potpunosti završena i otvorena za nesmetano odvijanje saobraćaja.