1

Svetski dan pozorišta obeležava se onlajn

Prvo prigradsko pozorište “Puls teatar“ Lazarevac obeležiće 20. marta Svetski dan pozorišta za decu i mlade. Tim povodom,  na YouTube kanalu Puls teatra, biće emitovana pozorišna predstava „Ljubav na prvi pogled“.  Svetski dan pozorišta, 27.marta, biće obeležen emitovanjem pozorišne predstave „Sunce tuđeg neba“. Zbog pooštravanja epidemioloških mera u skladu sa odlukom Vlade Srbije, pozorišna predstava  za decu i mlade „Strahinja“, odložena je do daljeg.

puls 1Poštujući epidemiološke mere Prvo prigradsko pozorište “Puls teatar“ Lazarevac prilagodilo je svoj repertoar za mart. Zbog epidemioloških mera koje su na snazi do 21. marta odložena je pozorišna predstava za decu  i mlade“Strahinja“ .

puls 2Pozorište se ponovo seli u virtualni svet. U čast nedavno preminulog umetnika Dragoljuba Đuričića na YouTube kanal  Prvog prigradskog pozorišta “Puls teatar“ postavljena je predstava “Ujka Vanja“ u režiji Liilijane Ivanović.

Svetski dan pozorišta za decu i mlade 20.marta kao i Svetski dan pozorišta 27.marta takođe se obeležavaju onlajn predstavama.

puls 3Predstava “Živi su nije smešno“ zakazana je za 24. mart, a da li će biti odložena zavisi od epidemiološke situacije i odluka Kriznog štaba koje se očekuju u ponedeljak.  Za sada su svi zaposleni u lazarevačkom pozorištu zdravi.