1

Festival zdravlja po četvrti put u Lazarevcu 25. aprila

Festival-zdravlja
U organizaciji Doma zdravlja “Dr Đorđe Kovačević“, četvrtu godinu za redom 25. aprila u lazarevačkom Centru za kulturu održaće se Festival zdravlja koji je podržan i od strane Kancelarije za mlade GO Lazarevac.  Učešće je najavilo preko 45 medicinskih i farmaceutskih ustanova, proizvođača zdrave hrane, škola, udruženja i ustanova.

images

Sa ciljem da se na jednom mestu građanima Lazarevca prezentuju najnovija dostignuća kako iz zvanične tako i alternativne medicine po četvrti put za redom DZ “Dr Đorđe Kovačević“ organizuje “ Festival zdravlja“. Manifestacija se održava po tradiciji u Centru za kulturu Lazarevac 25. aprila od 12 do 18 časova. Festival zdravlja je manifestacija koja promoviše zdrave načine života a kroz mnogobrojni program u njoj će učestvovati i najmlađi i najstariji Lazarevčani.

Gotovo svi učesnici će preventivnim pregledima i savetima kao i promocijom svojih usluga biti na raspolaganju svim posetiocima.

Festival

Festival je podržan i od najvećih zdravstvenih i farmaceutskih ustanova u Srbiji koje su najavile svoje učešće. Takođe u cilju promocije zdravih stilova života učešće će uzeti i svi fitnes klubovi u gradu. Za sve izlagače u saradnji sa lazarevačkim Centrom za kulturu, Dom zdravlja Dr “ Đorđe Kovačević “obezbedio je besplatne štandove i izlagački prostor, takođe u saradnji sa Crvenim krstom i odredom izviđača biće organizovana i pokazna vežba iz prve pomoći.