1

Depadans ‘’Maslačak“ priprema se za svečanost “Majski susreti“

deca
U predškolskoj ustanovi “Rakila Kotarov Vuka“ i ove godine se organizuju tradicionalne “Majske svečanosti“, manifestacija namenjena budućim prvacima, kao znak rastanka sa vrtićem. Po prvi put ove godine učestvovaće i predškolska grupa iz depadansa ‘’Maslačak’’ u Šopiću, pripreme se privode kraju.

vrtic-1

U toku su velike pripreme za značajnu završnu manifestaciju, a u obdaništima vlada svečarska atmosfera. Kao i svake godine predškolci će svoj rastanak sa vrtićem obeležiti nizom aktivnosti, sportskih takmičenja i priredbi. Po prvi put ove godine učestvovaće i mališani iz predškolske ustanove u Šopiću.

deca-1

Depadans ‘’Maslačak’’ spada među najmlađe u predškolskoj ustanovi ‘’Rakila Kotarov Vuka’’, a interesovanje roditelja za boravak dece je uvek veliko.

Danijela-Obradović
Danijela Obradović

Najlepši dani detinjstva provedeni u ovoj predškolskoj ustanovi za mališane biće krunisani učešćem u manifestaciji ‘’Majske svečanosti’’ što je prilika da pokažu svoju kreativnost i stečeno znanje. Uz aplauze roditelja, baka i deka njihovo poljavljivanje na priredbi biće upomena koju će dugo pamtiti.