1

Aktiv žena Lazarevca organizuje humanitarnu večeru za pomoć sugrađanki Sari Matić

Aktiv žena Lazarevca nastavlja sa humanitarnim aktivnostima u okviru manifestacije „Oktobar mesec starih lica“. Članice Aktiva u saradnji sa Organizacionim odborom Udruženja penzionera organizovaće u petak 25. oktobra u restoranu „Čudesna šuma“ humanitarnu večeru za našu sugrađanku Saru Matić, koja se nalazi na lečenju u Belgiji. Prvobitno je bilo u planu da se humanitarna sredstva opredele za jednog penzionera sa lošijom materijalnom situacijom ali se Udruženje penzionera odreklo ove akcije u korist Sare.

Aktiv-žena-2

Aktiv žena postoji šest godina i za svo to vreme članice su postale poznate po brojnim humanitarnim akcijama, kako za decu tako i starije. Godinama je uspešna saradnja sa sličnim organizacijama širom naše zemlje, pa članice Aktiva često pomažu onima kojima je pomoć neophodna i iz drugih krajeva Srbije. Predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković pozvala je ovom prilikom sve sugrađane koji su u mogućnosti da dođu u restoran „Čudesna šuma“ i daju svoj doprinos u prikupljanju sredstava za devojčicu Saru Matić koja se nalazi na lečenju u Belgiji. Pored Lazarevčana, na humanitarnoj večeri će biti i članovi udruženja penzionera iz Uba, Lajkovca i Barajeva.

Aktiv žena ovu humanitarnu večeru organizuje u sklopu manifestacije „Oktobar mesec starih lica“.

Pored humanitarnog druženja za Saru Matić, Aktiv žena će krajem novembra meseca sprovesti sličnu akciju kako bi se pomoglo jednom našem sugrađaninu sa lošom finansijskom situacijom, što će i biti poslednja u ovoj godini za ovu humanu organizaciju.