1

Aktiv žena organizovao bazar za Janu Simić

Udruženje Aktiv žena organizovalo je u glavnoj ulici u Lazarevcu humanitarni bazar za učenicu šestog razreda Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“, Janu Simić, koja se duže vreme bori protiv opake bolesti. Cilj humanitarnog bazara bio je da se što više novčanih sredstava prikupi za potrebe Janinog lečenja. Humanitarne Lazarevčanke i ovaj put su tokom bazara na štandu prodavale svoje ručne radove ali i namirnice domaće proizvodnje. Ovo je bila prva veća akcija u ovoj godini, a odziv sugrađana bio je na zadovoljavajućem nivou, istakla je predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković.

Aktiv žena u centru Lazarevca

Naša mlada sugrađanka Jana Simić, učenica šestog razreda Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ već nekoliko godina bije bitku protiv opake bolesti. Veliki broj humanih Lazarevčana već se organizovao i prikupio novac za potrebe lečenje, a među njima je i Aktiv žena Lazarevca.

Humanitarni bazar Aktiva žena

Sugrađanke su u glavnoj ulici u Lazarevcu postavile štand na kojem su prodavale namirnice i ručne radove, a sav novac je namenjen za lečenje Jane Simić.

Humanitarni bazar za Janu Simić

Aktiv žena formiran je sa idejom da se pomoć puži pojedincima i porodicama koje su lošijeg materijalnog stanja. Tokom dugogodišnjeg rada organizovano je više stotina akcija kroz razne programe i manifestacije. Ovog leta navršiće se punih osam godina kako je osnovan Aktiv žena.