1

Aktivnosti kik-boks kluba “Kolubara“ Lazarevac

Kik-Boks spektakl „Arena Friday Night Fights“, prvi put je održan u Kovilovu nadomak Beograda. Učesnici u ovom takmičenju su bili i borci iz Kik-Boks kluba „Kolubara“ iz Lazarevca, koji su se takmičili u disciplini K1. Ekipa televizije Gem razgovarala je sa trenerom Ivanom Rankovićem  i sa takmičarima ovog spektakla, koji su se pokazali izvrsno i svom klubu doneli mnogobrojne medalje, dva zlata, tri srebra i tri bronze.

kik boks 1Prema rečima trenera, ovo je prvo takmičenje u ovoj godini na kom su se oprobali i novi takmičari. Jelisaveta Kalušević pored toga što je prvi put stala u ring i osetila čari takmičenja, osvojila je prvo mesto, a zlato je doneo i Uroš Petrović.

Ivan Ranković
Ivan Ranković

Ranković je naglasio da su pogođeni epidemiloškom situacijom, da je protekla godina bila jako teška za klub ali su uspeli da ostanu u formi i ostvare dobre rezultate.

kik boks 2Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, Međunarodno takmičenje „Srbija Open“ , trebalo bi da se održi krajem marta.Ranković je dodao da je, Kik-Boks sport u kome mogu da se isprobaju osobe uzrasta od 7 do 77 godina.