1

Ana Brnabić posetila stranačke kolege u Lazarevcu

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je stranačke kolege u Lazarevcu i sa njima razgovarala o budućim aktivnostima ove političke organizacije. Ona je u izjavi za medije na platou kod Rudarske česme istakla da SNS želi da pokaže da je stranka koja radi u interesu građana i da razgovara sa njima i ponudi konkretna rešenja. Kaže da je prijatno iznenađena kako Lazarevac danas izgleda ali da ima još dosta toga da se uradi. Predsednik lazarevačkog odbora Srpske napredne stranke Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo dolaskom Ane Brnabić u Lazarevac i istakao da je dobio uverenja da će Grad Beograd i Vlada Srbije nastaviti da ulažu u Lazarevac.

Brnabić u Lazarevcu

Poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić  posetila je Opštinski odbor u Lazarevcu kako bi sa stranačkim kolegama razgovarala o budućem radu ove političke organizacije. U obraćanju medijima na platou kod Rudarske česme istakla je da je zadovoljna kako se Lazarevac razvija i dodala da je uverena da ima još mnogo toga da se uradi kako bi se poboljšao kvalitet života građana.

Ana Brnabić i Bojan Stević

Prvi čovek lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević rekao je da je zadovoljan posetom Brnabićeve i naglasio da je dobio uverenja da će ulaganja u Lazarevac biti nastavljena, te da će za to imati podršku Vlade Republike Srbije i Grada Beograda.

Nakon razgovora kod Rudarske česme sa aktivistima i građanima, Ana Brnabić je održala radni sastanak sa odbornicima Srpske napredne stranke i funkcionerima ove partije u Lazarevcu.