bebe 3

Apoteka Dr Max: Pravilna nega novorođenčeta

Svaki roditelj želi sve najbolje svom detetu, ali se ujedno i boji da li će pravilno da ga odgaji. Majke brzo prepoznaju potrebe bebe osluškujući plač i posmatrajući njeno ponašanje. Naša ekipa posetila je apoteku Viva, koja posluje pod brendom Dr Max u želji da kroz nekoliko najosnovnijih saveta o nezi bebe doprinesemo sreći i sigurnosti Vaših prvih dodira sa bebom, koje treba savladati kada ste iz porodilišta došli kući. Ova apoteka svoje potrošače obraduje akcijskim cenama, a trenutno su na sniženju upravo proizvodi namenjeni bebama.

Kupanje i higijena bebe treba da su deo svakodnevnih prijatnih radnji koje treba navikavati uvek u isto doba dana, najbolje uveče i pre podoja. Neutralni bebi sapun ili šampon su sasvim dovoljni za kupanje. Stavljanje hladnog šampona na glavu, naglo polivanje vodom ili suviše snažno trljanje pregiba tela može da iznenadi bebu i izazove njenu snažnu borbu i odbijanje kupanja.

U apotekama koje posluju pod okriljem Brenda Dr Max trenutno su, između ostalog, na akciji preparati Multimed Omega 3 sirup i Biorela Multi kids štanglice. Ovi proizvodi prilagođeni su potrebama dece tokom perioda intezivnog rasta i razvoja, povećanju otpornosti organizma a skraćuju period oporavka nakon bolesti.