1

Asfaltirana deonica puta Dudovica – Latković

Završeno je asfaltiranje deonice puta Dudovica – Latković u dužini od 2200 metara, koja izlazi na Ibarsku magistralu. Ovaj putni pravac bio je u lošem stanju zbog izvođenja radova na izgradnji autoputa „Miloš Veliki“. Rekonstrukcija je započeta na inicijativu opština Lazarevac i Ljig, a sredstva za radove obezbeđena su zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, a uz podršku Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Radove je sa saradnicima posetio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je rekao da se rade i pristupne saobraćajnice koje izlaze na ovu deonicu.

Put Dudovica - Latković pre asfaltiranja

Putni pravac Dudovica – Latković u značajnoj meri je oštećen usled izvođenja radova na izgradnji autoputa „Miloš Veliki“. Sanaciju su inicirale opštine Lazarevac i Ljig, a novčana sredstva su obezbeđena zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i JP „Putevi Srbije“, a uz podršku Vlade i predsednika Vučića.

Put Dudovica - Latković

Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. On je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova na ovoj deonici dugačkoj 2200 metara i dodao da se uporedo saniraju i pristupne saobraćajnice na ovom putu.

Bojan Stević
Bojan Stević

Ova deonica je od izuzetnog značaja za žitelje opština Lazarevac i Ljig, rekao je član Saveta Mesne zajednice Dudovica Mileta Prekajski, navodeći da je zadovoljan rekonstrukcijom puta.

Put Dudovica - Latković

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević još jednom se zahvalio Vladi, resornom ministarstvu i „Putevima Srbije“ na rekonstrukciji ove važne deonice i izrazio očekivanja da će završenim radovima biti zadovoljni svi građani koji koriste ovaj putni pravac.