1

Asfaltirana ulica ka crkvi u Rudovcima

U Mesnoj zajednici Rudovci asfaltirana je ulica u dužini od 400 metara prema crkvi Vaznesenja Gospodnjeg i uređen plato sa parking mestima površine 400 metara kvadratnih. Ovo je trinaesta ulica u ovom delu lazarevačke opštine koja je asfaltirana u prethodne tri godine a u toku ove godine pod asflat je stavljeno oko 2,5 kilometara ulica u Rudovcima. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je najavio nova ulaganja u ovaj deo opštine i naglasio da će početkom sledeće godine biti postavljena multifunkcionalna podloga na terenu pored škole, uređen park za decu, ali i brojna druga infarstrukturna ulaganja.

U Mesnoj zajednici Rudovci, u sklopu kontinuiranih infrastrukturnih unapređenja, nedavno je završena asfaltiranje još jedne ulice. Ovaj put, radovi su obuhvatili ulicu dužine 400 metara, koja vodi prema crkvi Vaznesenja Gospodnjeg. Pored asfaltiranja, uređen je i  parking prostor površine od 400 kvadratnih metara. Ovo je već trinaesta ulica u Rudovcima koja je u prethodne tri godine asfaltirana, dok je tokom ove godine u okviru istih napora, asfaltirano ukupno 2,5 kilometara ulica.

Nakon obilaska radova, predsednik opštine Bojan Stević najavio  je i dalja ulaganja u ovaj deo opštine i istakao da će početkom sledeće godine biti postavljena multifunkcionalna podloga na terenu pored škole. Takođe, planira se uređenje parka za decu, kao i brojna druga infrastrukturna unapređenja.

Ovo ulaganje u infrastrukturu i unapređenje uslova za život stanovnika Rudovaca označava značajan korak ka poboljšanju kvaliteta života u ovom delu opštine Lazarevac, kaže predsednik opštine Bojan Stević.