1

Besplatna radionica kreativnog pisanja za sve osnovce i srednjoškolce

U saradnji sa Centrom za kulturu Lazarevac za sve starije osnovce i srednjoškolce organizuje se besplatna radionica kreativnog pisanja za mlade Lazarevca, pod nazivomDok pišeš, upoznaješ sebe“. Radionica će trajati do kraja decembra. Učešće je uzelo deset osnovaca i srednjoškolaca.

Stariji osnovci i srednjoškolci, imaju priliku da se do kraja decembra priključe besplatnoj radionici kreativnog pisanja koja se svake subote održava u Centru za kulturu Lazarevac. Cilj radionice je da pisanje mladima postane hobi, aktivnost koja će im pomoći da bolje upoznaju sebe ali i druge ljude. Kroz različite teme ova radionica podstiče učesnike na kreativno razmišljanje i da oslobode svoju kreativnost.

Radionica je namenjena svim mladima koji su skloni razmišljanju, kreativnosti i analiziranju sopstvenih misli i osećanja, kao i onima koji su radoznali, emotivni, koji su prepuni utisaka koje žele da izraze pisanjem.

Snežana Marković, profesor srpskog jezika i književnosti
Snežana Marković, profesor srpskog jezika i književnosti

Kreativno pisanje mogu učiti i oni koji samo žele da napišu kvalitetan pismeni zadatak, objavu na društvenim mrežama, članak u školskom časopisu ili bilo koji drugi tekst. Pisanje je veština koja se može naučiti, a radionicu vodi Snežana Marković, profesor srpskog jezika i književnosti, predavač, novinar i autor bloga www.tvojmagazin.com.