1

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ nagradila najvernije čitaoce

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ Lazarevac organizovala je tradicionalnu dodelu poklona najboljim čitaocima na kraju kalendarske godine. Nagrađeni su čitaoci koji su pozajmili najveći broj knjiga tokom proteklih 12 meseci. Nagrade su dobili predškolci, mlađi i stariji osnovci, srednjoškolci, zaposleni, studenti, a nisu izostale ni porodične nagrade. Biblioteka u Lazarevcu će 31. decembra sa korisnicima raditi od 8 do 13 časova.

Nagrađeni čitaoci

Po tradiciji, Biblioteka „Dimitrije Tucović“ Lazarevac svoje najvernije čitaoce svih uzrasta, koji su se najviše istakli u pozajmljivanju knjiga tokom godine, nagradi poklonima. U pitanju su kompleti knjiga prema čitalačkim afinitetima nagrađenih. Svi nagrađeni dobili su i  godišnju članarinu za 2021. godinu.

Nagrade za najvernije čitaoce

Direktorka lazarevačke biblioteke Jasmina Ivanković posebno se zahvalila svim čitaocima koji su u doba epidemije izabrali biblioteku i njen bogat knjižni fond.

Jasmina Ivanković
Jasmina Ivanković

Među nagrađenima su šestogodišnja Kata Dražić i Slađana Simić, student Filološkog fakulteta.

Dodela nagrada čitaocima

Nagrade su primili i Bogdan Beljić, Lidija Čavić, Anđelina Mitić, Tatjana Đokić, Marko Josipović, Zoran Grujović, Andrea Milinković, Milena Vlaisavljević, Dušica Belaćević, Boris Lukić, Maksimilijan Ilić, Mija Ilić, Ana Ranković, Zorica Arsenijević, Ljiljana Simić, Miloje Milanović, Neda Geneja, penzioneri Marga i Vuko Ivanović i porodice Ćućuzović i Dimitrijević.