1

Bogat filmski program pred Lazarevčanima

Centar za kulturu Lazarevac i ovog meseca pripremio je bogat program za ljubitelje filma. Ovu nedelju obeležiće drama pod nazivom „Gučijevi“.  Ovaj film inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodčnom carstvu koje se krije iza italijanske modne kuće Guči. Tradicionalno su projekcije filmova izuzetno posećene, a posebno interesovanje vlada za domaće filmove, među kojima je i film „Toma“ koji će biti ponovo prikazan u nedelju 28. novembra, istakla je Marijana Vuković iz Centra za kulturu Lazarevac.

Scena iz filma Toma

Krajem ove i početkom sledeće nedelje sve ljubitelje filmova očekuje bogat filmski program. Zbog velike zainteresovanosti građana domaći film „Toma“ ponovo će biti prikazan u Centru za kulturu Lazarevac, u nedelju 28. novembra sa početkom od 20 časova, rekla je Marijana Vuković iz Centra za kulturu Lazarevac. Nastavak filma „Južni vetar“ pod nazivom „Ubrzanje“, građani će moći da pogledaju u subotu, 27. novembra od 17 časova.

Zaposleni u Centru za kulturu Lazarevac uvek razmišljaju i o najmlađim gledaocima. Najnovije Diznijevo ostvarenje je crtani film „Enkanto“. Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi u magičnoj skrivenoj kući u planinama Kolumbije.

Isterivači duhova, scena iz filma

Festival autorskog filma Beograd publici će biti predstavljen od 29. novembra do 2. decembra. Ovaj kultni festival umetničkog filma predstavlja raznovrstan program sačinjen od pobednika svetskih filmskih festivala, novih ostvarenja reditelja koje publika festivala voli i odlično poznaje, kao i zanimljivih filmova koji pokazuju nove tokove u autorskom filmu.

Svi zainteresovani gledaoci mogu uživati u raznovrsnom filmskom programu koji je pripremio Centar za kulturu Lazarevac uz pridržavanje svih epidemioloških mera.