1

BOJAN STEVIĆ: U narednih 60 dana u planu izgradnja oko 400 parking mesta

Parking kod maloprodajnog objekta „Aman“ u ulici Dula Karaklajića, urađen i ima 35 parking mesta. Pored parkinga koji je izgrađen kod OŠ „Knez Lazar“, u planu je da se oko nove tržnice i u ovom delu grada uradi ukupno 200 novih parking mesta. Do kraja meseca maja nova parkirališta dobiće i stanovnici Topolnjaka, Orašca, Treće mesne zajednice, naselja Vrtić, prostor iza Dunav osiguranja, Starog vojničkog groblja, kod OŠ „Dule Karaklajić“ i starog Vatrogasnog doma, gde će biti urađeno još 200 parking mesta. U narednih 60 dana biće izgrađeno oko 400 parking mesta, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević.

U sklopu širenja infrastrukture za parkiranje u gradu, nastavlja se ulaganje u nove parking prostore. Završen je parking kod maloprodajnog objekta „Aman“ u ulici Dula Karaklajića, koji sada nudi 35 parking mesta za korisnike. U planu je izgradnja dodatnih 200 parking mesta oko nove tržnice i u obližnjem delu grada, što će znatno olakšati situaciju sa parkiranjem za stanovnike i posetioce, rekao je predsednik opštine Bojan Stević.

Uz to, do kraja meseca maja, stanovnici Topolnjaka, Orašca, Treće mesne zajednice, naselja Vrtić, prostora iza Dunav osiguranja, Starog vojničkog groblja, kod OŠ „Dule Karaklajić“ i starog Vatrogasnog doma takođe će dobiti dodatnih 200 parking mesta.

On je najavio da će u narednih 60 dana biti izgrađeno blizu 400 parking mesta, što će biti od velike koristi za građane i posetioce grada. Ovakvi projekti nastavljaju unapređenje infrastrukture i udobnosti života u lokalnoj zajednici.