1

BOKS SPEKTAKL: Srbija – Slovenija

BOKS SPEKTAKL: Srbija – Slovenija
U prepunoj hali SRC „Kolubara“ održan je boks spektakl, mečevi reprezentacija Srbije i Slovenije. Izuzetno kvalitetne borbe i želja za trijumfom sa obe strane obeležile su ovaj meč u kome je pobedu odnela domaća selekcija, Srbija – Slovenija 4:3.

BOKS SPEKTAKL: Srbija – Slovenija
Nemanja Stolić

Sve borbe su bile jako uzbudljive, a najviše ovacija dobio je Lazarevčanin u dresu Srbije Nemanja Stolić, koji je slavio u superteškoj kategoriji protiv Miha Vindisa 2:0.

U Sportskom centru Kolubara na bokserskom spektaklu između Srbije i Slovenije, u meču je uživao gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je bio u društvu državnog sekretara Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Bojana Stevića, predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina, predsednika Gradske opštine Lazarevac Bojana Sinđelića i generalnog sekretara Ministarstva inostranih poslova Veljka Odalovića.

U Sportsko rekreativnom centru Kolubara bilo je preko 3000 posetilaca koji su uživali u ovoj plemenitoj veštini.

Boks veče u Lazarevcu održano je u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, dok je pokrovitelj grad Beograd. Kao i prethodne boks manifestacije, tako je i ova u Lazarevcu protekla u sjajnoj organizaciji, uz vrhunsku scenografiju, rasvetu, scenske efekte i izuzetnu posećenost publike, koja je uz snažne ovacije pratila borbu svog sugrađanina Nemanje Stolića.

Selekcije mladih boksera će svoj put ka evropskom prvenstvu u Italiji (od 17. aprila) započeti turnirom u mađarskom Egeru ( 5 – 10. marta ), sledi Trofej Podgorice i završne pripreme u mađarskom Nacionalnom trening centru Balaton.