1

Bokseri „Grejtesta“ Nikola Cvetković i Adam Krstović osvojili srebrne medalje na prvenstvu u Rakovici

Takmičari Boks kluba „Greatest“, Nikola Cvetković i Adam Krstović, osvojili su srebrne medalje na državnom omladinskom prvenstvu Srbije, koje je od 6. do 9. oktobra održano u Sportskom centru „Rakovica“ u Beogradu. Ova dva mlada boksera članovi su i reprezentacije Srbije a očekivanja predstavnika kluba su da oni postanu prvaci države, ali i da u Lazarevac donesu odličja sa evropskih prvenstava.

Cvetković i Stolić

Treninzi dva puta dnevno, poseban režim ishrane, odricanja i jaka ambicija, dovela su do uspeha do kojih su mladi bokseri Boks kluba „Greatest“ došli nakon samo četiri godine vežbanja. Nikola Cvetković i Adam Krstović, sedamnaestogodišnji momci za kratko vreme su ostvarili zapažene rezultate a sa nedavno održanog takmičenja u Rakovici vratili su se sa srebrnim medaljama.

Od samog početka prepoznali smo kod njih potencijal i odmah ih uključili u takmičarski deo, kaže Nemanja Stolić i napominje da očekuje da ovi bokseri budu prvaci države.

Krstović i Stolić

Gradimir Marković potpredsednik Boks kluba „Greatest“ kaže da klub postoji više od šest godina i da je uprava zadovoljna svojim takmičarima. Treneri posvećeno i vredno rade sa svima u klubu a posao uprave je da obezbedi sve uslove kako bi klub funkcionisao uspešno. Pomoć stiže i od GO Lazarevac ali i Bokserskog saveza Srbije, kaže Marković.

Gradimir Marković
Gradimir Marković

Ova dva mlada boksera članovi su i reprezentacije Srbije a očekivanja predstavnika kluba su da oni postanu prvaci države, ali i da u Lazarevac donesu odličja sa evropskih prvenstava.