1

Crvena zvezda u subotu gostuje Kolubari

Fudbaleri Kolubare ugostiće na svom terenu Crvenu zvezdu u okviru 13. kola Superlige Srbije.  Šef struke zeleno – crnih Dejan Đurđević izrazio je zadovoljstvo što će Kolubara imati priliku da odigra utakmicu sa ekipom kao što je Crvena zvezda. Ističe da su crveno – beli izraziti favorit, ali da će, i pored kadrovskih problema, igrači dati sve od sebe na terenu. Utakmica između Kolubare i Crvene zvezde na programu je u subotu 16. oktobra sa početkom od 15 časova i 55 minuta, a sve ulaznice za ovaj susret su već rasprodate.

Fudbaleri Kolubare

Ljubitelje fudbala u Lazarevcu u subotu očekuje još jedna istorijska utakmica. Na gradskom stadionu Crvena zvezda gostuje Kolubari u okviru 13. kola Superlige Srbije.  Fudbaler zeleno – crnih Goran Lončar rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da su igrači spremni i da će dati sve od sebe.

Goran Lončar
Goran Lončar

Šef stručnog štaba Kolubare Dejan Đurđević izrazio je zadovoljstvo što će njegov tim ugostiti Crvenu zvezdu, koja u poslednjih nekoliko godina dominira u srpskom fudbalu. Crveno – beli su izraziti favoriti, smatra Đurđević i dodaje da će njegova ekipa pokušati da iskoristi svoje potencijale.

Dejan Đurđević
Dejan Đurđević

Izrazio je nadu da će navijači oba kluba uživati u kvalitetnoj utakmici uz fer navijanje.

Utakmica između Kolubare i Crvene zvezde biće odigrana u subotu 16. oktobra na gradskom stadionu u Lazarevcu sa početkom od 15 časova i 55 minuta.