1

Dalmatinac Ante Vukušič napustio lepi Jadran zbog FK Kolubare

FK Kolubara promovisao je novog igrača na konferenciji za medije koja je ovim povodom organizovana u prostorijama kluba. Iskusni hrvatski golgeter Ante Vukušić novo je pojačanje zeleno crnih a njegovim dolaskom biće značajno ojačan napad lazarevačke ekipe. Dres lazarevačkog superligaša zadužio je i tandem doskorašnjih prvotimaca OFK Žarkova, štoper Milan Delević i desnokrilni napadač Vanja Ilić.

Stadion FK Kolubara

 Napad zeleno crnih u novoj superligaškoj sezoni predvodiće nekadašnji miljenik navijača splitskog Hajduka, Ante Vukušić. Dragiša Urošević, predsednik FK Kolubara rekao je na konferenciji za medije da se klub priprema za početak nove sezone i da su nova pojačanja svakako dobar potez rukovodstva, a da će dolazak Vukušića značajno ojačati tim zeleno crnih.

Dragiša Urošević, predsednik FK Kolubara
Dragiša Urošević, predsednik FK Kolubara

Ante Vukušić, bivši fudbaler Hajduka iz Splita, je 31 napadač iz Hrvatske a u bogatoj internacionalnoj karijeri, nakon sto je prošao školu Hajduka, nastupao je u Italiji, Nemačkoj, Rusiji, Belgiji i Sloveniji. Očekivanja su da će svojim iskustvom dosta doprineti u realizaciji zacrtanih planova u Super ligi Srbije a sam Ante dodaje da mu je zadovoljstvo što će poneti dres zeleno crnih i nada se da će opravdati poverenje uprave kluba.

Ante Vukušić
Ante Vukušić

Pored iskusnog hrvatskog golgetera, u pojačanja Kolubare za narednu sezonu promovisani su Milan Delević i Vanja Ilić, obojica doskorašnji prvotimci OFK Žarkovo. Prvi deo priprema, do 22. juna, Kolubara će odraditi u Lazarevcu, a drugi deo na Zlatiboru. Nova sezona u Superligi Srbije počinje 9. jula.