1

Deo Burova dobio novi asfalt

Završeno je asfaltiranje deonice duge 1050 metara koja se nalazi u mesnim zajednicama „Zagorka Dragović“ i Burovo.  Radovi su izvedeni uz podršku Grada Beograda i Javnog preduzeća „Putevi Beograda“, a asfaltirano je 900 metara od početka Burova do Doma u ovoj mesnoj zajednici i 150 metara kod stovarišta „Spalex“, odnosno kod igrališta u mesnoj zajednici „Zagorka Dragović“, izjavio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

Asfaltiranje u Burovu

Asfaltiranje puta u ukupnoj dužini od 1050 metara izvedeno je na inicijativu mesnih zajednica „Zagorka Dragović“ i Burovo. Deonica duga 900 metara asfaltirana je od ulaska u Burovo do Doma kulture u ovoj mesnoj zajednici i 150 metara kod igrališta u „Zagorke Dragović“. Ove dve deonice bile su u lošem stanju i sa velikim brojem rupa na putu pa je njihova rekonstrukcija bila neophodna, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

On je naglasio da su radovi izvedeni zahvaljujući Gradu Beogradu i Javnom preduzeću „Putevi Beograda“

Kada je u pitanju nastavak radova ka Zeoama, u planu je da se uz podršku Grada Beograda rekonstruiše putni pravac ka ovoj mesnoj zajednici. U pripremi je i asfaltiranje pola kilometra puta u Dudovici prema Zakincu, najavio je Stević.

Asfaltiranje u Burovu

Uskoro se očekuje i početak radova na Železničkoj ulici, na kojoj će se raditi kompletna infrastruktura. Uređenjem ove saobraćajnice biće olakšan ulaz u Lazarevac od strane mesne zajednice Petka, kao i prilaz budućem objektu Lidla, čija bi izgradnja uskoro trebala da počne, najavio je predsednik lazarevačke opštine Bojan Stević.