1

Do 10. juna prijava na konkurs Izbor za najlepše dvorište

Turistička organizacija opštine Lazarevac i ove godine organizuje izbor za najlepše uređeno dvorište. Svi zainteresovani vlasnici mogu da se prijave do 10. juna na mejl la.najlepsedvoriste@gmail.com ili prijave donesu lično u prostorije Turističke organizacije u Karađorđevoj br. 20. Stručni žiri u kojem će biti predstavnici Turističke organizacije, JPKP „Lazarevac“, preduzeća „Kolubara usluge“ i drugi doneće odluku ko ima najlepše dvorište u Lazarevcu. I ove godine obezbeđen je bogat nagradni fond a direktor TO opštine Lazarevac Mirko Kovačević pozvao je sugrađane da se prijave i učestvuju u konkursu koji se organizuje već sedam godina.

Turistička organizacija opštine Lazarevac i ove godine sada već tradicionalno organizuje izbor za najlepše uređeno dvorište. Prijave se primaju do 10. juna putem mejla na adresu la.najlepsedvoriste@gmail.com ili lično u prostorijama Turističke organizacije u Karađorđevoj br. 20.

Stručni žiri, u kojem će biti predstavnici Turističke organizacije, JPKP „Lazarevac“, preduzeća „Kolubara usluge“ i drugi, pažljivo će oceniti sva prijavljena dvorišta i doneti odluku o tome koje dvorište zaslužuje titulu najlepšeg u Lazarevcu. Obezbeđen je i bogat nagradni fond za učesnike, što čini ovaj događaj još privlačnijim.

Direktor Turističke organizacije opštine Lazarevac, Mirko Kovačević, srdačno poziva sugrađane da se prijave i učestvuju u ovom takmičenju koje već sedam godina unazad oduševljava lokalnu zajednicu.