1

Druženje povodom 60 godina postojanja i rada MO penzionera Veliki Crljeni

Povodom 60 godina postojanja i rada MO penzionera Veliki Crljeni u restoranu “Kale“ u Stepojevcu održano je veliko druženje penzionera. Po tradiciji, i ovoga puta druženje penzionera u Velikim Crljenima proteklo je u najlepšoj atmosferi. Druženju su prisustvovali i predstavnici prijateljskih mesnih organizacija iz naše i okolnih opština.

Značajan jubilej, šest decenija postojanja i rada tradicionalnim druženjem obeležili su članovi mesne organizacije penzionera Veliki Crljeni. Pozitivna i vesela atmosfera obležili su i ovaj događaj kome su prisustvovali penzioneri i prijatelji udruženja iz naše i okolnih opština.

Milija Milanović, MO penzionera Veliki Crljeni
Milija Milanović, MO penzionera Veliki Crljeni

Podršku ovoj manifestaciji kao i svim aktivnostima udruženja i ovoga puta dala je lokalna samouprava, gradski odbornik Miladin Negovanović najavio je nastavak saradnje na brojnim projektima.

Miladin Negovanović, gradski odbornik
Miladin Negovanović, gradski odbornik

Ovo druženje bilo je samo kruna brojnih humanitarnih aktivnosti i programa koji se realizuju u cilju podrške najstarijim sugrađanima. Nezaboravne uspomene koje su poneli i ovoga puta članovi udruženja podstrek su za predsedništvo mesnog odbora da na isti način nastavi sa ovakvim aktivnostima.