1

Ekipa „Damjan Dača Dragojlović“ iz Valjeva pobednici Božićnog turnira

U Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ završen je Božićni turnir u malom fudbalu za seniore. U finalu je pobedila ekipa Damjan Dača Dragojlović iz Valjeva koja je bila bolja od ekipe Kolubara medija rezultatom 7:0. Pobedničkoj ekipi pripao je pehar i novčana nagrada u iznosu od 400 000 dinara, dok je poraženoj uručeno 100 000 dinara. Ovo je bio 31. turnir po redu, a ostalo je da se u subotu 11. januara odigraju četvrtfinala preostalih selekcija, dok će polufinala i finala biti odigrana u nedelju.

Tradicionalni, 31. Božićni turnir u malom fudbalu, u organizaciji Saveza sportova opštine Lazarevac, okupio je 20 ekipa u seniorskoj konkurenciji. Kao i prethodnih godina veliki broj posetilaca podržao je ovu tradicionalnu manifestaciju a viđeno je mnoštvo dobrih utakmica. Tokom finala, po tradiciji je organizovana nagradna igra za publiku. Zadovoljstvo turnirom izrazio je predsednik Saveza sportova Srđan Blagojević. On je iskoristio priliku da pozove Lazarevčane da ove subote bodre košarkaše Kolubare u jednoj od najvažnijih utakmica tokom ovog dela sezone.

Pehar i novčana nagrada od 400 000 dinara pripali su ekipi Damjan Dača Dragojlović iz Valjeva. Igrač pobedničkog tima Nikola Lekić kaže da je zadovoljan igrom svoje ekipe i izneo pohvale na račun tradicionalnog lazarevačkog turnira.

Nikola Lekić
Nikola Lekić

Božićni turnir organizuje se 31 godinu zaredom a mogu se takmičiti aktivni sportisti ali i rekreativci. Što se tiče ovogodišnjeg, koji se završava 12. januara, ostalo je da se u subotu 11. januara odigraju četvrtfinala svih selekcija dok će polufinala i finala biti odigrana u nedelju.