FK Real 28 tokom vikenda organizuje Drugi letnji kamp

Drugi letnji kup u organizaciji Fudbalskog kluba Real 28 biće održan 10. i 11. avgusta na terenu sa veštačkom podlogom, na pomoćnom stadionu Fudbalskog kluba Kolubara. Pored organizatora na turniru će učestvovati 40 ekipa iz cele Srbije. Turnir se igra po sistemu 6 + 1 a u kategoriji 2009. i 2011. godišta mečevi će biti odigrani u subotu a dan kasnije dečaci rođeni 2010. i 2012. godine. Dodela pehara planirana je 11. avgusta posle 18 časova.

Fudbalski klub Real 28 iz Lazarevca postoji od 2015. godine i za to vreme uspešno sarađuje sa mnogim klubovima i školama fudbala. Letnji kamp je u početku bio namenjen lazarevačkoj deci i okolnim klubovima ali je velikim trudom uprave i dobrom organizacijom turnira zainteresovao klubove širom zemlje. Drugi letnji kup okupiće tokom vikenda na pomoćnom terenu kluba Kolubara 40 ekipa iz gotovo cele zemlje.

Ovo je druga godina kako letnji kup okuplja ekipe iz cele Srbije. Igraće se po sistemu 6 + 1. U Fudbalskom klubu Real 28 kažu da nisu pravili letnje pauze pa se očekuje i dobar rezultat na ovom takmičenju.

Danijela Blagojević, sportski direktor FK Real 28
Danijela Blagojević, sportski direktor FK Real 28

Nakon letnjeg kupa Fudbalski klub Real 28 uskoro očekuje takmičenje u Ligi na Adi Fudbalskog saveza Beograda, potom sledi Mini Maxi liga u Lazarevcu koju će fudbaleri igrati do proleća. Pored ovih takmičenja, Real 28 će učestvovati na nekoliko turnira u organizaciji drugih klubova i školica fudbala.