1

FSS odlučio: popunjenost stadiona najviše 50 odsto, maske i distanca obavezni

Fudbalski savez Srbije u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji, prouzrokovanom koronavirusom, doneo je nove bezbednosne mere za održavanje utakmica.

Dozvoljena popunjenost sedišta na stadionima iznosiće najviše 50 odsto od ukupnog kapaciteta stadiona, što podrazumeva da će svako drugo mesto biti prazno. Takođe, gledaoci će biti u obavezi da nose zaštitne maske i drže rastojanje od najmanje jedan metar. S obzirom da je broj mesta smanjen za 50 posto, svi gledaoci utakmica sa kupljenim sezonskim kartama će imati prednost i obezbeđeno sigurno mesto.

Sezonska karta FK Kolubara

Podsetimo, sezonske karte svi građani mogu da kupe u prostorijama Fudbalskog kluba Kolubara, svakog radnog dana od 8 do 19 časova i subotom do 14. Karte možete kupiti i u prostorijama Turističke organizacije opštine Lazarevac svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Prilikom kupovine potrebno je poneti ličnu kartu na uvid.

Uz svaku kupljenu sezonsku kartu građani će dobiti na poklon originalni dres Kolubare sa logom Superlige Srbije za nastupajuću sezonu.