1

Futsal klub Kolubara osvojio Kup Beograda

Futsal klub Kolubara osvojio Kup Beograda
Futsal klub „Kolubara“ osvojio je pehar pobednika kupa Fudbalskog saveza Beograda. Lazarevčani su u zanimljivom finalu koje je odigrano u sali Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ nadigrali ekipu „Samo pravo“ rezultatom  10 – 5.

Sjajna atmosfera, dostojna finala Kupa viđena je u lazarevačkoj sportskoj sali pred oko 800 navijača koji su bodrili svoje sugrađane ali i sportski pozdravljali dobre poteze gostujuće ekipe. Zadovoljstvo krajnjim rezultatom izrazio je predsednik Futsal kluba „Kolubara“ Saša Žujović.

Saša Žujović
Saša Žujović

Čestitao bih mojim momcima i protivničkoj ekipi na fer i dobroj borbi, žestokoj, pravoj muškoj. Mislim da smo opravdali očekivanja našeg grada i naše opštine. Naši su momci dali sve od sebe – izjavio je Saša Žujović.

Pobeda je značajnija ako se uzme u obzir činjenica da su igrači Beogradske ekipe članovi Prve lige i da su važili za favorita u ovoj utakmici. Rezultat na poluivremenu bio je 3 – 3, ali su lazarevčani zaigrali znatno bolje u drugom delu  utakmice. Žujović se zahvalio i publici na sjajnoj atmosferi tokom utakmice i popunjenim tribinama.

Ekipu „Kolubare“ sada očekuje pauza u prvenstvu koje se nastavlja 19. februara. Cilj je da se do kraja ostane na prvom mestu tabele i time izbori viši rang takmičenja, odnosno Druga liga. Pehar Futsal klubu „Kolubara“ igračima je uručio potpredsednik Fudbalskog saveza Beograda Bojan Stević.