BeogradLazarevacVesti

Investicije u opštini Lazarevac za naredni period

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i državni sekretar Bojan Stević najavili su nastavak uređenja ulica i trotoara u mesnim zajednicima i užem gradskom jezgru. U planu je i rekonstrukcija ulice Janka Stajčića a planom izmene detaljne regulacije, biće uređen kružni tok i pasarela kod jezera Očaga.

Glavna-ulica-2

Na inicijativu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, lazarevačka Glavna ulica dobiće još jednu fontanu, rekli su Sinđelić i Stević, koji su dodali da opština Lazarevac i Grad Beograd imaju izuzetnu saradnju.

Zahvaljujući sredstvima koje je Vlada RS opredelila za uređenje putne infrastrukture u Lazarevcu, JP „Putevi Srbije“ počeće izgradnju trotoara u Stepojevcu i rekonstruisaće deonicu puta od termoelektrane u Velikim Crljenim do Stepojevca, rekao je državni sekretar Bojan Stević.

Bojan-Stević

U saradnji sa gradom Beogradom a novcem Evropske investicione banke kompletno će biti rekonstruisana ulica Janka Stajčića u Šopiću. Vrednost ove investicije je 170 miliona dinara – kaže državni sekretar Stević.

Ibarska

Nakon usvajanja plana izmene detaljne regulacije, zajedno sa Putevima Srbije biće urađen kružni tok i pasarela na magistrali kod jezera Očaga, kaže predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Bojan-Sinđelić

Glavna lazarevačka ulica, na inicijativu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, dobiće još jednu fontanu, kojom će biti dodatno ulepšana šetališna zona u centru Lazarevca – napominje Sinđelić.

Fontana

Državni sekretar Bojan Stević posebno je pohvalio rad opštinskog rukovodstva u Lazarevcu koji su u poslednje dve godine pokazali da podjednako brinu o svim građanima opštine i da rešavaju sistematski probleme.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Investicije u opštini Lazarevac za naredni period

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA