1

Ivica Dačić: SPS u Lazarevcu je uvek imao najbolje rezultate

Socijalistička partija Srbije održala je u Lazarevcu konvenciju u Centru za kulturu a predsednik stranke Ivica Dačić podsetio je da su retke partije koje traju 33 godine, a još ređe one koje kao SPS sve vreme šalju iste poruke o ključnim idejama. Daćič je naveo da je SPS u Lazarevcu, uvek imao najbolje rezultate, a sada mogu još bolje i jače i to treba da pokažu i na izborima u Beogradu.

SPS konvencija u Lazarevcu

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić podsetio je u obraćanju na predizbornom skupu u Lazarevcu da su retke partije koje traju 33 godine, a još ređe one koje kao SPS sve vreme šalju iste poruke o ključnim idejama i s ponosom je istakao da SPS ne menja svoje mišljenje jer se bori za najpravičnije i večite ljudske potrebe, a to su socijalizam i patriotizam.

Ivica Dačić u Lazarevcu

„U teškim vremenima morate da imate jako državno rukovodstvo i da vodite politiku u interesu države i naroda. Najbolja opcija po mom mišljenju za Srbiju je Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer, ali na kraju će ipak narod odlučiti, rekao je Dačić.

Ivica Dačić
Ivica Dačić

Na konvenciji u Lazarevcu govorio je i Aleksandar Antić, funkcioner SPS-a koji je rekao da je uvek imao veliko poštovanje prema Lazarevčanima, jer su oni ljudi puni energije i pokreta. Verujem da će Lazarevac kao i na prethodnim izborima dati svoj glas podrše našoj listi i uveren sam u pobedu, rekao je Antić.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić

Lider SPS-a Ivica Dačić je naveo da u Lazarevcu, gde je SPS uvek imao najbolje rezultate, sada mogu još bolje i jače i to treba da pokažu i na izborima u Beogradu. Dačić je istakao da i u Beogradu očekuju da će osvojiti veliku većinu. „Mi to možemo i moramo i zato je važno da svi 17. decembra glasamo i za Beograd i za Srbiju“, istakao je Dačić.