1

Izložba najmlađih iz predškolske ustanove “Raša i Maša“

Izložba najmlađih iz predškolske ustanove ''Raša i Maša''
Vaspitači i mališani iz vrtićke grupe predškolske ustanove “Raša i Maša“ organizovali su u galeriji “Simonida“, Centra za kulturu Lazarevac  izložbu učeničkih radova. Prikazani su likovni radovi u okviru dve teme: “Dete u svetu boje“ i “Dete u svetu književnosti“. Izložba je otvorena do 14. februara.

Uz dobrodošlicu roditeljima, bakama i dekama najmlađi predškolske ustanove “Raša i Maša“ su otvorili izložbu svojih radova, nastalu uz pomoć vaspitača kroz kreativnost i maštu. Želja zaposlenih u predškolskoj ustanovi je da prikažu sve šta su njihovi predškolci uradili i koliko su u kreativnom smislu napredovali.

Izložba najmlađih iz predškolske ustanove ''Raša i Maša''

Radovi su rezultat njihove mašte i doživljaja sveta bajki, a šta su naučili o bojama ispričali su na otvaranju izložbe.

U  predškolsku ustanovu “Raša i Maša“ upisano je oko sto mališana, a u pripremanju izložbe učestvovali su učenici vrtićke grupe.

Izložba najmlađih iz predškolske ustanove ''Raša i Maša''

Posebnu pažnju u centralnom delu izložbe izazvala je haljina Pepeljuge, koju su izmaštali mališani. Uz haljinu napravljene su i čuvene cipele i to od  recikliranih materijala, a uz pomoć vaspitača nije izostao ni glamur, što je kreaciji dalo bajkovit izgled.