Izveštaj COVID-19 ambulante DZ „Dr Đorđe Кovačević“ u protekla 24 sata

Na osnovu informacija dobijenih od nadležnih iz COVID-19 ambulante Doma zdravlja „Dr Đorđe Кovačević“ u protekla 24 sata u ovoj ustanovi ukupno je pregledano 17 pacijenata, koji su se požalili na respiratorne tegobe.

Od tog broja kako navode nadležni iz COVID-19 ambulante Doma zdravlja „Dr Đorđe Кovačević“ 1 pacijent je poslat u samoizolaciju. Od svih pregledanih tokom protekla 24 sata 2 pacijenta su upućena na infektivnu kliniku na dalju dijagnostiku.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Izveštaj COVID-19 ambulante DZ „Dr Đorđe Кovačević“ u protekla 24 sata

 • 4. aprila 2020. at 09:51
  Permalink

  POSTOVANI ! SIN JE 2.4 UPUCEN NA INFEKTIVNU KLINIKU U BEOFRAD ,, JAKO TESKO DISANJE TEMPERATURA 39 ,,KISEONIK NA 88,, UZ PUNO UVAZAVANJE .. DA LI PACIJEN U TAKVIM SLUCAJEVIMA MORA SOPSTVENIM PREVOZOM DA IDE !!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNO ORGANIZOVALI SMO PREVOZ U SVOM ARANZMANU ,, POSLE .PREGLEDA ODMAH JE UPUCEM NA ZVEZDARU,, REZULTATI DO SINOC JOS NISU STIGLI NA CORONU .. IMA TESKU UPALU PLUCA ! ! OD SINOC JE NA RESPIRATORU ! NO NIJE U TOME PROBLEM ,,, PROBLEM JE STO JE IZ DOMA ZDRAVLJA U VELIKIM CRLJENIMA ISTI DAN PROCURILA VEST DA JE MOJ SIN ZARAZEN KORONOM ! DA LI JE TO ETIKA MEDICINARA DA SIRI VEST ! ZA MENE LICNO TO JE KATASTROFA !

  6
  6
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA