1

Kandidati za odbornike liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ obišli Topolnjak

Kandidati za odbornike sa liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ obišli su naselje Topolnjak i razgovarali sa meštanima o infrastrukturnim projektima koji su urađeni u Mesnoj zajednici „Dule Karaklajić“. Kandidat za odbornika Nenad Bačanac pozvao je sugrađane da 2. juna izađu na izbore i svoj glas podrške daju listi „Aleksandar Vučić“ na lokalnim ali i beogradskim izborima.

Kandidati sa liste „Aleksandar Vučić – Lazarevac sutra“ posetili su naselje Topolnjak kako bi razgovarali sa meštanima o infrastrukturnim projektima koji su realizovani u Mesnoj zajednici „Dule Karaklajić“. Tokom posete, kandidat za odbornika Nenad Bačanac je aktivno učestvovao u razgovorima sa sugrađanima, slušajući njihove potrebe i sugestije.

Bačanac je pozvao sugrađane da izađu na izbore 2. juna i podrže listu „Aleksandar Vučić“ kako na lokalnom nivou, tako i na beogradskim izborima. Naglasio je važnost zajedničkog doprinosa u izgradnji bolje zajednice i istakao dosadašnje uspehe i projekte koje je ova lista realizovala.

Meštani su imali priliku da izraze svoje stavove i predloge, a kandidati su obećali da će nastaviti da rade na unapređenju infrastrukture i kvaliteta života u Topolnjaku i šire.