Junska priredba karate kluba “Kolubarac”

Karate klub Kolubarac i Rekreativno udruženje Kolubarac organizovaće u četvrtak 06. juna, sa početkom od 19 časova u Centru za kulturu Lazarevac junsku završnu priredbu. Pored gimnastičarki i karatista nastupiće i članice istoimenog Fitnes kluba sa programom tae bo.

 

Kao gosti, na priredbi će nastupiti deca iz Kulturno umetničkog društva „Dimitrije Tucović“, hor Centra za kulturu Lazarevac i korisnici Dnevnog boravka za decu i omladinu sa posebnim potrebama. Po tradiciji, Karate klub Kolubarac organizuje besplatnu letnju školu karatea koja će trajati od 1. jula do 30. avgusta. Treninzi će se održavati ponedeljkom i petkom od 18 časova u Balon sali u Lazarvcu.

Karate klub Kolubarac priredbe je obično organizovao tokom novogodišnjih praznika ali na iniijativu mališana, ovaj put manifestacija će biti u četvrtak 6. juna. Deca će se publici u Centru za kulturu predstaviti programom koji su vežbali tokom cele sezone.

Već po tradiciji, Kolubarac za sve mališane organizuje besplatnu letnju školu karatea koja će trajati tokom jula i avgusta u Balon sali u Lazarevcu. To će biti dobra prilika da se deca oprobaju u ovom sportu i zavole ga.

Pored priredbe i letnje škole karatea, Kolubarac priprema i manifestaciju „Dečije igrarije“ za decu od 5 do 12 godina i starije, koja bi trebalo da se održi na jezeru Očaga 29. i 30. juna. U sklopu manifestcije organizovaće se razna takmičenja u basketu, poligonima i drugim sportovima.