1

Karatistima Kolubarca četri zlata, srebro i bronza na „Kupu Beograda“

Na nedavno održanom takmičenju „Kup Beograda“, u konkurenciji poletaraca, pionira i mladih nada, veliki uspeh postigao je karate klub Kolubarac i u Lazarevacc doneo velik broj najsjajnijih medalja. Takmičenje je održano 26. septembra u Sportskom centru Banjica u organizaciji Beogradskog karate saveza. Najznačajniji uspeh postigla je Milica Bjeličić, koja se okitila sa čak dve zlatne i jednom srebrnom medaljom.

Milica Bjeličić
Milica Bjeličić

Tradicionalno takmičenje u karateu „Kup Beograda“ održano je u nedelju 26. septembra u Sportskom centru Banjica u organizaciji Beogradskog karate saveza. Na ovom takmičenju najveći uspeh postigla je mlada karatistkinja Kolubarca Milica Bjeličić, koja je osvojila dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Jedan od mlađih karatista Kolubarca Luka Stanišić takođe se može pohvaliti osvojenom zlatnom medaljom na ovom nadmetanju. Zlatnu medalju je osvojila i Nađa Đurović.

Ništa manje vredno, bronzano odličje, ponela je sa „Kupa Beograda“ Emilija Đorđević.

Emilija Đorđević
Emilija Đorđević

U narednom periodu Kolubarac planira učešće na takmičenju „Trofej Beograda 2021“ u organizaciji Karate federacije Srbije i Beogradskog karate saveza, koje će biti održano 9. oktobra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu. Takođe, u planu su pripreme za državno i Balkansko prvenstvu u Hrvatskoj.