1

Karavan „Biramo Beograd“ u Lazarevcu

Koalicija „Biramo Beograd“ razgovarala je sa građanima Lazarevca a kandidati ove liste istakli su da su problemi Lazarevčana veliki a među njima najveći, problem vodosnabedavanja, kao i loš zdravstveni sistem. Dodaju da je RB Kolubara danas socijalno preduzeće a da je Lazarevac nekada bio najbogatija opština. Sa Lazarevčanima su razgovarali Dobrica Veselinović i Miloš Pavlović, kandidati sa liste „Biram Beograd“.

Koalicija „Biramo Beograd“ razovarala je sa građanima Lazarevca kako bi razumela njihove potrebe a kandidati ove liste, Dobrica Veselinović i Miloš Pavlović, istakli su da su problemi Lazarevčana izuzetno ozbiljni, a među njima se ističu problemi vodosnabdevanja i loš zdravstveni sistem.

Veselinović i Pavlović naglasili su da je RB Kolubara, nekadašnji stub industrijskog razvoja ovog regiona, danas socijalno preduzeće. Taj pomak ukazuje na potrebu za novim strategijama razvoja i rešavanjem akutnih problema koji opterećuju lokalno stanovništvo.

Lazarevac, nekada poznat kao jedna od najbogatijih opština, suočava se s izazovima koji su doveli do promene ekonomske dinamike i društvene strukture. Koalicija „Biramo Beograd“ angažovana je u razgovoru s građanima kako bi pronašla konkretne i održive načine za poboljšanje kvaliteta života u ovom gradu.