1

KK Paragon u nedelju igra prvo kolo Prve muške regionalne lige

Ovog vikenda počinje nova sezona Prve muške regionalne lige Centar, u kojoj KK Paragon u okviru  prvog kola dočekuje beogradski  IBC. U Ligi će se ove godine takmičiti 16 timova podeljenih u dve grupe iz kojih po četiri najbolje prolaze u plej – of. КК Paragon takmiči se u Grupi 1, a sezonu otvara u nedelju, pred svojom publikom, u derbi meču protiv ekipe КК IBC -a iz Beograda od 19 časova u novoj hali SRC „Kolubara“. Kapiten kluba Nikola Simić pozvao je naše sugrađane da u što većem broju dođu i podrže tim.

KK Paragon

Uzbudljiva sportska sezona se vraća ovog vikenda, a KK Paragon, jedan od omiljenih košarkaških klubova našeg grada, otvara novu sezonu Prve muške regionalne lige Centar. U okviru prvog kola, Paragon će ugostiti ekipu KK IBC iz Beograda, obećavajući nezaboravan derbi meč.

Ova sezona donosi 16 timova, podeljenih u dve grupe, od kojih će po četiri najbolja iz svake grupe izboriti mesto u plej-ofu. KK Paragon će se takmičiti u Grupi 1, a imaju priliku da započnu dobru sezonu pred svojom vernom publikom. Prethodile su i jake pripreme ali i turneja u Rimu i Višegradu gde su odigrane prijateljske utakmice, dodaje Simić.

Nikola Simić, kapiten KK Paragon
Nikola Simić, kapiten KK Paragon

Očekuje se da će ova sezona biti ispunjena dobrim protivnicima, a KK Paragon je spreman da se bori za najbolje rezultate i da ostvari najbolji rezultat do sada, kaže Simić i dodaje da im je cilj da nekadašnjeg olimpijca Stefana Birčevića vrate na teren.

Košarkaši Paragona odigrali su i dva meča u okviru kvalifikacija za Kup Radivoja Koraća a još dva susreta dele ih od igranja u ovom prestižnom takmičenju.

Meč između KK Paragon i KK IBC zakazan je za nedelju u 19 časova. Kapiten kluba, Nikola Simić, srdačno poziva sve sugrađane da se pridruže i pruže svoju podršku timu.