1

Ko ostaje bez struje sledeće nedelje

U ponedeljak 10. juna u periodu od 08:30 do 15 časova zbog planiranih radova na sanaciji dovodnog kabla kod Termoelektrane u Velikim Crljenima, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Veliki Crljeni, ulica Trećeg oktobra (prema Termoelektrani).

U utorak 11. juna u periodu od 12 do 13 časova zbog planiranih radova na redovnom ispitivanju zaštite u trafostanici, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Rudovci (zaseoci -„Centar“, „Kolonija“ i „Selo“)

U utorak 11. juna u periodu od 13 do 13:30 časova zbog planiranih radova na redovnom ispitivanju zaštite u trafostanici, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Trbušnica i Kruševica, kao i deo potrošača u naseljenom mestu Mali Crljeni zaseok „Petkovača“, deo potrošača u naseljenom mestu Rudovci zaseok „Simića kraj“ i zaseok „Čik“

U utorak 11. juna u periodu od 13:30 do 14 časova zbog planiranih radova na redovnom ispitivanju zaštite u trafostanici, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Baroševac i Zeoke kao i deo potrošača u naseljenom mestu Mali Crljeni – „kod Škole“ i zaseok „Ceroviti potok“

U petak 14. juna u periodu od 08 do 15 časova, zbog planiranih radovi na priključenju nove trafostanice, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Dren.