1

Kolubara danas u Novom Sadu u borbi za plejof

Fudbalere Kolubare u okviru 29. kola Mozzartbet Superlige Srbije danas od 18:45 očekuje gostovanje u Novom sadu gde će na stadionu „Karađorđe“ odigrati meč protiv Mladosti Gat. O predstojećem duelu u Novom sadu na konferenciji za medije su govorili iskusni fudbaler Kolubare Nemanja Nikolić i šef stručnog štaba Veroljub Dukanac.

Igrači Kolubare

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac ističe da je cilj plasman u plej-of i da je pobeda u predstojećem susretu veoma bitna za njegovo ostvarenje. “Oni čekaju momenat da uhvate priključak za timovima koji se bore za opstanak, a nama je takav momenat da se borimo žestoko za plejof. Ako uspemo da utamicu odvedemo u našu korist nama su širom otvorena vrata za plejof”, rekao je strateg Kolubare Veroljub Dukanac.

Veroljub Dukanac
Veroljub Dukanac

“Velikih borbi će još biti do kraja prvenstva, pogotovu ovi timovi koji se bore za opstanak. Tu je prisutan jedan poseban psihološki trenutak u svakoj ekipi i ko bude imao u tim momentima karakterno jake igrače odlučiće tok utakmice u narednom periodu. Jedna od takvih utakmica nas očekuje danas u Novom Sadu”, navodi Dukanac i dodaje da je ekipa GAT-a sastavljena od velikog broja iskusnih i kvalitetnih igrača.

Nemanja Nikolić pred ovo gostovanje kaže da je atmosfera u ekipi, i pored poraza kod kuće na visokom nivou, jer je upravo ta dobra atmosfera jedna od bitnih karakteristika ovog tima Kolubare.