1

Kolubara pobedila Napredak i prekinula seriju od tri poraza

Fudbaleri Kolubare prekinuli su seriju od tri uzastopna poraza i pobedili kruševački Napredak u Lazarevcu rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Vasilije Bakić u devetom minutu. Nakon 16 odigranih kola Superlige Srbije zeleno – crni se nalaze na 11. mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Utakmica Kolubara - Napredak

Seriju od tri uzastopna poraza u Superligi Srbije Kolubara je prekinula na svom terenu, nakon pobede nad ekipom Napretka iz Kruševca u 16. kolu rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Vasilije Bakić u devetom minutu utakmice koja je odigrana na jako teškom terenu usled obilnih padavina prethodnih dana.

Detalj sa utakmice Kolubara - Napredak

Trener Napretka Milan Đuričić čestitao je Kolubari na zasluženoj pobedi i istakao da njegovi igrači nisu iskoristili svoje šanse.

Đurđević, Stašević i Đuričić
Đurđević, Stašević i Đuričić

Šef struke zeleno – crnih Dejan Đurđević rekao je da je pobeda Kolubare bila zaslužena, ističući da je trijumf njegovim igračima bio preko potreban. Kolubara je gol postigla iz prekida i ima dobre skakače u zadnjoj liniji, rekao je Đurđević i naglasio da je to segment igre koji u ovakvoj utakmici može da bude i presudan, što se i desilo.

Utakmica Kolubara - Napredak

Nakon kraće pauze fudbaleri Kolubare će u okviru 17. kola Superlige gostovati ekipi Radnika iz Surdulice.