1

Kolubara počela pripreme za novu sezonu

Prozivkom igrača Fudbalski klub Kolubara počeo je pripreme za narednu sezonu u Superligi Srbije. Ovom prilikom predstavljen je novi – stari šef stručnog štaba Dejan Đurđević koji je igračima čestitao na opstanku u najelitnijem takmičenju. Prvi deo priprema, do 22. juna, Kolubara će odraditi u Lazarevcu, a drugi deo na Zlatiboru. Nova sezona u Superligi Srbije počinje 9. jula.

Fudbaleri Kolubare

Fudbalski klub Kolubara počeo je pripreme za narednu sezonu u Superligi Srbije. Nakon prozivke igrača na gradskom stadionu, predstavljen je novi šef stručnog štaba Dejan Đurđević koji se u klub vratio nakon nekoliko meseci. Čestitao je igračima na ostvarenom cilju i opstanku u Superligi.

Prozivka fudbalera Kolubare

Pripreme za sezonu 2022/2023 fudbaleri Kolubare će do 22. juna odraditi u Lazarevcu, a nakon toga odlaze na Zlatibor, gde će boraviti dve nedelje kako bi što bolje bili pripremljeni za novu sezonu.

Tokom prozivke igračima su se pored trenera Đurđevića obratili predsednik kluba Dragiša Urošević i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji su igračima poželeli uspeh u novoj superligaškoj sezoni.