1

Kolubara protiv Dunava traži šansu za prvi trijumf u sezoni

Košarkaši Kolubare poraženi su i u trećem kolu Košarkaške lige Srbije od ekipe Sloge iz Kraljeva rezultatom 98:104. Iako je Kolubara rezultatski dobila tri od četiri četvrtine, to ipak nije bilo dovoljno da na kraju ostvari prvu pobedu ove sezone. Zeleno – crni će svoju šansu za prvi trijumf imati pred domaćom publikom, protiv ekipe Dunava. Utakmica će biti odigrana u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“, u subotu 23. oktobra, sa početkom od 19 časova i 30 minuta.

Trening košarkaša Kolubare

I posle tri kola Košarkaške lige Srbije, Kolubara nije upisala trijumf. U sve tri utakmice zeleno – crni su tesno izgubili i bili blizu pobede. U Kraljevu protiv Sloge Kolubara je dobila tri od četiri četvrtine, ipak to nije bilo dovoljno za trijumf. Razlog poraza je pre svega što je Kolubara prvu četvrtinu izgubila sa dvocifrenom razlikom, smatra prvotimac Matija Žunić.

Matija Žunić
Matija Žunić

Šansu da ostvare prvu pobedu, košarkaši Kolubare imaće već u subotu, kada u goste dolazi Dunav iz Stare Pazove. Zeleno – crne očekuje težak meč protiv jedne mlade ekipe, rekao je trener Stevan Mijović i pozvao navijače da podrže košarkaše.

Stevan Mijović
Stevan Mijović

Utakmica između Kolubare i Dunava biće odigrana u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u subotu 23. oktobra sa početkom od 19.30.