1

Kolubara savladala Novi Pazar

Fudbaleri Kolubare savladali su na svom terenu ekipu Novog Pazara rezultatom 1:0 u 12. kolu Mozzartbet Superlige Srbije. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Damir Sadiković u 17. minutu . Kolubara se nalazi na osmom mestu tabele sa 18 bodova, šest više od devetoplasiranog Radničkog iz Kragujevca.

Utakmica Kolubare i Novog Pazara

U poslednjem duelu pred reprezentativnu pauzu, fudbaleri Kolubare zabeležili su važnu pobedu na svom terenu protiv Novog Pazara. Oni su slavili minimalnim rezultatom, a jedini strelac bio je Damir Sadiković u 17. minutu utakmice. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je posle meča da je prvih 20 minuta presudilo utakmicu, i da su zeleno – crni zasluženo trijumfovali.

Gol Kolubare protiv Pazara

Šef struke Kolubare Dejan Đurđević čestitao je ekipi Pazara na svemu što su uradili u dosadašnjem delu prvenstva. Dodao je da je ovo bila izuzetno teška i važna pobeda pred reprezentativnu pauzu.

Nakon 12 odigranih kola Kolubara se nalazi na osmom mestu tabele sa 18 bodova, a lider Mozzartbet Superlige je ekipa Crvene zvezde.