1

Kolubara u četvrtak u Surdulici

Fudbaleri Kolubare pobedom nad ekipoim Mladosti u Lazarevcu obezbedili su opstanak u Superligi Srbije. Zeleno – crne u četvrtak od 16 časova očekuje utakmica poslednjeg, 37. kola sa ekipom Radnika iz Surdulice. Kapiten Kolubare Nikola Vasiljević ističe da Lazarevčani sa dobrom atmosferom idu u Surdulicu i nada se pozitivnom rezultatu u poslednjem kolu prvenstva.

FK Kolubara

Nakon što su savladali Mladost iz Lučana u Lazarevcu, fudbaleri Kolubare su i matematički obezbedili opstanak u Superligi Srbije, pa u meč sedmog kola plejauta, ujedno i poslednjeg, ulaze sa dobrom atmosferom u ekipi. Naredni rival je Radnik, a utakmica se igra u Surdulici. Kapiten zeleno – crnih Nikola Vasiljević kaže da je Radnik ozbiljna ekipa, da nema lakih utakmica ali da igrači žele da ostvare pozitivan rezultat.

Dukanac i Vasiljević
Dukanac i Vasiljević

Šef struke Kolubare Veroljub Dukanac kaže da zeleno – crni kubure sa povredama i dodaje da se raduje odlasku u Surdulicu jer tu ekipu vodi njegov prijatelj i nekadašnji saigrač Dušan Đorđević. Rekao je da je cilj za ovu sezonu ostvaren.

Utakmica Radnik – Kolubara igra se u Surdulici u četvrtak 19. maja sa početkom od 16 časova.