1

Kolubari slede dva duela u Lučanima

Fudbaleri Kolubare gostovaće ekipi Mladost iz Lučana u okviru 14. kola Superlige Srbije. Pored ovog susreta, sa fudbalerima iz Lučana zeleno-crni će se susresti i u sredu  27. oktobra u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije. Pomoćni trener Kolubare Nemanja Golubović pohvalio je protivničke igrače i istakao da će zeleno – crni dati sve od sebe da i na ovoj utakmici odnesu pobedu.

Utakmica između Kolubare i Crvene zvezde

Zeleno – crne u kratkom vremenskom periodu očekuju dve utakmice sa istim timom, a to je Mladost iz Lučana. U okviru 14. Kola Superlige Srbije, fudbaleri Kolubare gostovaće ekipi Mladost. Prema rečima pomoćnog trenera zeleno – crnih Nemanje Golubovića, ekipa Mladost ima dobar igrački kadar. Očekuje fer igru sa pozitivnim ishodom za svoje igrače.

Golubović, Stašević i Dobrijević

Fudbaler Kolubare Đurađ Dobrijević istakao je da na ovoj utakmici očekuju pobedu i da je ekipa zeleno – crnih spremna da osvoji tri boda i na taj način popravi plasman na tabeli Superlige Srbije.

Utakmica 14. kola između Kolubare i Mladosti biće odigrana u Lučanima u subotu 23. oktobra od 15 časova. Lazarevčane duel sa istim protivnikom, ali u šesnaestini finala Kupa Srbije, na istom terenu očekuje već u sredu 27. oktobra od 17 sati.