1

Kompanija MeiTa posvetila dan deci zaposlenih

Kompanija MeiTa iz Bariča organizovala je za decu svojih zaposlenih dan posvećen najmlađima, u susret novoj školskoj godini i polasku u vrtić.

Poslednja subota u avgustu u kompaniji MeiTa u Bariču bila je drugačija od ostalih zahvaljujući najmlađim Obrenovčanima. U kompaniji koja ima preko 2800 zaposlenih a koji odgajaju oko 1200 mališana starosti do 12 godina, sasvim je bilo za očekivati veselu atmosferu uoči početka školske godine i polaska u vrtić. Deca su se zabavljala uz muziku i animatore, face painting, vatrogasce…

Genaralna direktorka kompanije MeiTa Europe Fibi Wang istakla je ovom prilikom važnost povezivanja sa lokalnom zajednicom.

Kada ste veliki poslodavac kao što je MeiTa, pored toga što ste deo života zaposlenih, neizostavno ste i deo zajednice. Mi sa zadovoljstvom prihvatamo tu ulogu, zahvalni smo na Vašem razumevanju i strpljenju jer nam je trebalo malo vremena da se naviknemo jedni na druge. Naši zaposleni, naše komšije i mi u Meiti živimo zajedno, delimo isti prostor, udišemo isti vazduh. U potpunosti ispunjavamo sve naše obaveze prema državi Srbiji i prema našim radnicima i prema životnoj sredini. I važno nam je da to ljudi znaju. Mei Ta je društveno odgovorna kompanija koja posebno brine o svojim zaposlenima, počevši od ovog meseca naša osnovna zarada povećana je 100 evra, što će se odraziti i na iznos prekovremenog sata i na noćnu smenu koja se kod nas plaća dodatno.

Početna plata u Meiti je sada 75 000 dinara. Trudićemo se da u kontinuitetu pokažemo našim kolegama zahvalnost za njihov posvećeni rad.  I to ćemo raditi na različite načine u budućnosti. Žurka koju danas organizujemo za našu decu je još jedan od načina da se zahvalimo- izjavila je Fibi Wang, generalna direktorka komapnije Mei Ta Europe.

Kompanija MeiTa će svake subote do kraja septembra od 09-13 časova organizovati otvorene dane kada će primati prijave za posao. Zainteresovani mogu da se prijave na brojeve telefona 062/457- 001 i na 011/715-90-00 kao i na portirnici kompanije koja se na adresi Železnička 44V u Bariču.