1

Košarkaši Kolubare poraženi od užičke Slobode

Košarkaši Kolubare poraženi su na svom terenu u okviru drugog kola Košarkaške lige Srbije od ekipe Slobode iz Užica rezultatom 71:73. Kolubara je dobro počela i u prvoj četvrtini imala 10 poena razlike, ipak gosti su u nastavku zaigrali mnogo sigurnije i ostvarili pobedu na gostovanju. Kolubaru u trećem kolu očekuje gostovanje u Kraljevu protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti odigrana u subotu 16. oktobra u Novoj hali sportova.

Košarkaši Kolubare

Košarkaši Kolubare nisu uspeli na otvaranju sezone pred domaćom publikom u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ da ostvare pobedu. Oni su u okviru drugog kola Košarkaške lige Srbije poraženi od užičke Slobode rezultatom 71:73. Košarkaš Kolubare Dušan Stojičić kaže da bi ekipa trebalo da bude agresivnija u odbrani, a koncentracija kod mlađih igrača na višem nivou. Veruje da će u narednim utakmicama Kolubara ući u ritam i igrati mnogo bolje.

Dušan Stojičić
Dušan Stojičić

Kao i uvek, košarkaši Kolubare su veliku podršku imali sa tribina. Stojičić ističe da je lep osećaj igrati pred punim tribinama.

Kolubara u trećem kolu igra u Kraljevu protiv Sloge. Utakmica će, smatra prvotimac Kolubare Dušan Stojičić, biti zahtevna u strateškom i fizičkom smislu.

Meč između Sloge i Kolubare biće odigrana u subotu 16. oktobra u Novoj hali sportova u Kraljevu.