“Krtice” na startu dočekuju Sivac 69

Nova sezona u Super B ligi Sever- Centar za rukometaše, startuje 10. oktobra. To je potvrđeno i prilikom nedavnog izvlačenja takmičarskih brojeva, kada su rukometaši Kolubare saznali imena rivala u novoj sezoni. Na premijeri novog prvenstva “krtice” će na svom parketu da ugoste ekipu Sivac 69.

Rukometaši Kolubare su naporno radili u sklopu priprema za iskušenja koja ih očekuju. Trener Vladimir Dragićević, imao je dovoljno vremena da se uveri u potencijal sastava na koji će moći da računa. Svakako, da je u neku ruku olakšavajuća činjenica da iskusni stručnjak na raspolaganju ima provereni kadar iz prethodne sezone.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Dragićević ističe, da Kolubaru očekuje teška sezona u ligi koja je ujednačena, ali da se nada da “kritice” imaju kvalitet za gornji deo tabele. Kormilar lazarevačkih rukometaša ističe da su igrači dobro trenirali iako je bilo određenih problema zbog aktuelne situacije sa koronavirusom.

U četvrtak 1.oktobra Lazarevčane očekuje test meč sa Mačvom iz Bogatića, a do starta prvenstva, verovatno će se odigrati još jedna kontrolna utakmica, takozvana generalka.