1

Lazarevački gimnazijalci organizuju humanitarni turnir u stonom tenisu za Saru i Kostu

Učenički parlament Gimnazije u Lazarevcu organizuje humanitarni turnir u stonom tenisu. Turnir će se održati u subotu, 22. oktobra u SRC „Kolubara“. Turnir počinje u 10 časova a sav prihod od kotizacije i donacija biće uplaćen za lečenje najmlađih sugrađana Koste Leševića i Sare Matić. Učešće u turniru uzeće učenici Gimnazije i Tehničke škole „Kolubara“.

Gimnazija Lazarevac

Humanitarni turnir u stonom tenisu ideja je učeničkog parlamenta lazarevačke Gimnazije a ovi pametni i humani mladi ljudi, organizovali su se kako bi prikupili novčanu pomoć za naše sugrađane, Saru Matić i Kostu Leševića.

Gimnazija

Direktorka Gimnazije, ideju učenika podržala je sa oduševljenjem i zahvalila se SRC „Kolubara“ na ustupljenom terminu, kako bi učenici mogli da odigraju mečeve u stonom tenisu. Dodala je da je škola pripremila i medalje, kao simboličan poklon učesnicima turnira.

Jasna Marković
Jasna Marković

Stoni tenis jedna je od glavnih aktivnosti učenika Gimnazije tokom pauze između časova. Tako se i rodila ideja o organizaciji turnira u stonom tenisu koji će biti humanitarnog karaktera. Kotizacija za učešće na turniru je 300 dinara za singl i 200 dinara za dupl, po igraču.

Učenici Gimnazije

Prijave za turnir su putem mejl adrese: up.gim.lazarevac@gmai.com ili na broj telefona 064/1287332. Učenici su pozvali sve naše sugrađane da u subotu od 10 časova dođu u Sportsko rekreativni centar i dobrovoljnim prilogom podrže ovu humanitarnu akciju.